Dear Summer不要再炫耀了 我們都知道你很性感

親愛的夏天,謝謝你帶來的陽光和溫暖,真的不是你不夠好,但最近我們都要熱到蒸發了,麻煩你轉告冬天,跟他說我們都很想念他。

圖/英語島提供

Dear summer, stop showing off. We get it. You’re hot.
親愛的夏天,不要再炫耀了。我們都知道你很性感。

圖/英語島提供

I don’t want to say it’s hot in my room, but two hobbits just came around and threw a ring in it.
不是我要說我的房間很熱,但剛剛有兩個哈比人丟了一只戒指進來。

圖/英語島提供

I’m not sure if I’m still wet from the shower or if I’m already sweating.
我不太確定自己是剛洗完澡還沒擦乾身體,還是我已經在流汗。

圖/英語島提供

I’m pretty sure the heat index today is somewhere between OMG and WTH.
我很確定今天的體感溫度大概落在「我的天」和「這到底是什麼鬼」之間。

圖/英語島提供

Santa just called. He said he wanted his weather back.
聖誕老人剛剛打來,說他想要他的天氣回來。

圖/英語島提供

Please don’t ruin the nice weather by suggesting that we go outdoors.
請不要提議我們該出門走走,這會毀了今天的好天氣。

編輯/ 詹益昀

本圖、文經《英語島雜誌》授權刊登。


延伸閱讀

為什麼我不跟前任當朋友? To All of My Exes

遠距上班優缺點 It’s Time to Work… From Home

愚人節 It’s April, Fools!

你可能還喜歡